biga sakarya 7/c hep beraber16-5 unutmadık
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
biga sakarya 7/c hep beraber16-5 unutmadık

toplanıyoruz

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

fıkralar

4 posters
YazarMesaj
utkuaka
Süper Üye
utkuaka

fıkralar Empty
MesajKonu: fıkralar   fıkralar Icon_minitimeÇarş. Ara. 17, 2008 8:03 pm

güzel fıkralar buraya
admin3
Admin
admin3

fıkralar Empty
MesajKonu: Geri: fıkralar   fıkralar Icon_minitimePerş. Ara. 18, 2008 5:14 pm

bi adam papa ğan almak istiyormuş ve almış adam papağana demiş benmdediklerimi yat adam şııııı demiş papağan dememiş ondan sonra eğer benim dediklerimi demesen eğer demediğin için için tüylerini koparacağım demiş adam başlamış kelimeler söylemeye fakat papağan söylememiş adam papanın tüyünü koparmış ve adam bunu tekrarlamış ondan sonra papağana ceza vermiş ve onu kümese koymuş tavukların yanına koymuş papağan başlamış şııı demiş tavuk söylememiş ondan sonra söylemesen senin tüylerini yolacağım demiş tavuk söylememiş ve sahbi geldiğinde ğağağan tavuğun üstüne çıkmış ve benim söylediklerini demesen tüylerini yolacağım deyip tüylerini koparıyor muş ve sahibi anlamış ki papağanları biraz beklemek gerektiğini ve konuşmadıkarını çünkü papağanlar konuşmaz sadece taklit ederler ve bunları öğrenmeleri için zaman lazım demiş.
admin3
Admin
admin3

fıkralar Empty
MesajKonu: Geri: fıkralar   fıkralar Icon_minitimePerş. Ara. 18, 2008 9:39 pm

Adam, karanlık ve fırtınalı bir gecede, yol kenarında otostop çekmektedir. Fırtına o kadar şiddetlidir ki, bir metre ilerisini zor
görür. Birden, yaklaşan bir otomobil fark eder, otomobil bizimkinin önünde durur. Eleman kendini arabaya atar ve hemen kapıyı kapatır, sürücüye döndüğü anda irkilir.
Direksiyonda kimse yoktur! Araba yavaşça hareket etmeye başlar. Adam şoktadır, yola bakar ve ileride bir viraj görür. Dua etmeye başlar... Viraja girmek üzereyken, direksiyonda bir elin belirdiğini ve arabanın virajı döndüğünü görür. Kafayı sıyırmak üzeredir, sonraki birkaç virajda da aynı el arabayı yönlendirir !
Adam donup kalmıştır... Cesaretini toplamaya çalışır ve kendini
arabadan dışarı atıp, en yakın kasabaya doğru koşmaya başlar.
Kasabaya girdiğinde hala şoktadır. Bir bara dalar ve iki kadeh tekila isteyip, ağlayarak olanları oradakilere anlatmaya başlar.
Ortalığı bir sessizlik kaplar...
Bir saat kadar sonra, aynı bara iki kişi girer. Girenlerden biri bizim elemanı görür görmez yanındakine döner ve şöyle der :
"Bak Pepe, biz arabayı iterken binen herif buydu işte!"

En son admin3 tarafından Perş. Ara. 18, 2008 9:42 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
admin3
Admin
admin3

fıkralar Empty
MesajKonu: Geri: fıkralar   fıkralar Icon_minitimePerş. Ara. 18, 2008 9:42 pm

Aşk - Fıstık , Evlilik - Burmalı Kadayıf
Aşk nedir dedi gurme olan bir müşterim, bende Antep fıstığıdır dedim. Şaşırdı açıklamamı istedi. Aşkın ta kendisidir Antep fistiği dedim.
Kabugu çok serttir, dişini kırar, çok acıtır. Azıcıkta açıktır bir tarafı, gizem her zaman önemlidir derler içindekinin tamamını göstermez sana. merak edersin.
İçinin tadı çok güzeldir, ne kadar yersen ye hemen bir tane daha istersin. Fıstığın tadının sende oluşturduğu duygular hic bitmesin istersin.
Tuzsuz fıstık özünde yanında hiç birşey istemez. Patlayana kadar pes peşe yiyebilirsin. İnsanlar patlamasın diye tuz ilavesi akla gelmiştir.
insan tuzlu birşeyi fazla tüketemeyip bir yerden sonra kesilir. Bunu görünce öyle birşey olsun ki hem fıstığın lezzeti artsın hemde tüketme sınırı olsun demişler. Kavrulmuş Tuzlu Fıstık icad olunmuş.
Kavrulmuş fıstığın içi suyunu kaybettiği için çok daha yoğun olur, tıpkı minyon tipli kızların daha iyi sevgili ve anne olması gibi.
Fıstığın içi ufaldiği için hem daha fazla fıstık tüketirsin hemde aldığın zevk kat be kat artar. Tuz ise çok abartman durumunda güvenlik sibobudur.
Sonra ben bir soru sordum? Evlilik nedir? peki dedim. Nedir? dedi müşterim. Evlilik Burmalı Kadayıftır dedim. Bu sefer şaşırmadı.
Evlilik gibidir Burmalı Kadayıf, Antep fıstığının varlığını yücelten, en yüksek noktadır. Mükemmellik sınıdırır. Eğer günün birinde Burmalı kadayıftan daha lezzetli fıstıklı tatlı icad edilirse adını "mükemmel" koymamız lazım bence.
Fıstık en rahat tüketildiği formattadır. Kabuğu çıkarılmıştır, tuzsuzdur, piştiği için suyunuda kaybetmiştir. Üstüne üstlük tadını aynen bir kadının guzel bir makyaj yapmasi gibi daha da katlayan, sade yağ (ruj) ve kıvam (parfum, kiyafet) barındırır.
Erkek ailesini koruyup sarmalar ve aileye her zaman şekil verir. İşte kadayıf ta burda erkeği temsil eder. Bir tepsi burmalı kadayıf düşünün bunun tamamına aile diyorum ben.
Burmalı kadayıfın orta kısmı en guzel kısmıdır. Bu kısım ise bence çocuktur. Fıstığın ve kadayıfın birlikteliğinin son noktasıdır çünkü.
bthngc
Üye
bthngc

fıkralar Empty
MesajKonu: Geri: fıkralar   fıkralar Icon_minitimeCuma Ara. 19, 2008 5:04 pm

olm komik fıkra dedik soğuq espiri yapıonuz
utkuaka
Süper Üye
utkuaka

fıkralar Empty
MesajKonu: Geri: fıkralar   fıkralar Icon_minitimeC.tesi Ara. 20, 2008 2:03 pm

arkadaş haklı rıdvan hocada haksız deyil